lahir swasta

boleh bagi pendapat swasta mana yang murah ya dalam selangor ❤️#SeriusTanya #bantujawab #newmom #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

Selangor ni besar awak. Awak area mana? Saya suggest awak list kan hospital swasta yang dekat dengan rumah awak. Lepas tu call admin hospital untuk tanya harga. Awak visit website hospital tu dulu, ada hospital yang offer pakej bersalin. Cuma nak pesan kena prepare at least 30k sebab kita tak tahu kena stay berapa lama, bersalin normal ke csec, anak kena tahan wad ke tak, dan beberapa kemungkinan lagi. Selalunya most private hospitals, kalau awak takde apa2 masalah dan bersalin normal tanpa ambil apa2 alat bantuan (forcep, vacuum, etc) dan ubat tahan sakit macam epidural, gas, etc minimum bill RM3k.