Folic Acid & Obimin

Boleh ambil dedua serentak? a

5 Các câu trả lời

Klu dh mkn obimin xperlu pn mkn mkn folic acid..mkn je wktu bila,samada lpas mkn taw sblum mkn..klu ada alahan bg jarak ckit antara wktu mkn n wktu mkn ubat..tu nasihat dr staff kk sendiri

tak perlu ambik folic acid kalau makan obimin. dalam obimin dah ada folic acid.

sy folid asid xleh telan..sy ganti dgn obimin jer.. alhamdulillah boleh telan...

5mo trước

Saya x bole nk telan langsung obimin dgn zincofer , setiap kali makan ubat mmg akan muntah , tapi nk bt mcm mn telan jela , kadang lepas telan terus kepala pusing pastu takde mood

dlm obimin dh trmasuk skli folic acid sis xsilap 900mcg..

Obimin perlu ambil 30 min sebelum makan

5mo trước

yeke??sy lepas mkn dlm 10-15minit mcm tue sy mkn obimin..slh ya cara sy