Nak tip naikkan berat baby

Bole x ibu2 share makanan apa ye yg bole naikkan berat bdn baby....anak Sy skrg dah 7 bulan ,tp berat bdn susut skrg berat baby cuma 6.75 kg sahaja...hampir ke garisan kuning... #please #BabyAdaMasalahJantungBerlubang #SertaAsma.

1 Trả lời

Jika baby ada masalah jantung berlubang dan athma, baik tanya paediatric / pegawai pemakanan untuk jaga pemakanan anak puan ya. Mudahan Allah kurniakan kesembuhan buat anak dgn baik tanpa mudarat