Share Ubat Lembutkn Najis

Bole shre x ubat lembutkn najis time pantang, mase ank first kene sembelit teruk, anak no 2 xkene sembelit mgkin bernasib baik kot?.. Akan datang nak lahir no 3 rsa takot kalo kne time ank no first, plen nak stnby ubat lembut najis.. Saya anak sume jarak 5 tahun jadi ketakutan cam first time nak beranak?.. Spe yg pena guna ubat lembut najis share2 ye..

2 Các câu trả lời

Saya punya kes, doktor yg suruh makan lactulose. Lagipun memang dah ada masalah membuang sebab penyakit sejak sebelum hamil. Jadi nak mudah, tanya je doktor yg merawat.

Sis you can try buah prune atau jus prune lawas je buang