craving

Bole ke makan maggi waktu first trimester?nak makan tp husband xbg? #8weekspregnant

21 Các câu trả lời

Boleh je makan tp berpada2 la sis.. tp jgn mkn yg pedas tu tkt prt xthn kan...sy dulu ms pregnnt no 2 sll mkn magie ms sahur pom sy mkn maggie sblm tido kol 1@2 hahaha ms pose tp skrg xleh bt dh xmmpu...tp mmg beza ank no 2 kurus sgt smp leni,ms lahir pom dia plg kecil 2.8 kg halus sgt... rs bersalah sgt.

Sy awl2 dlu x tau tgh pregnant. Hari2 mkn maggi. Sehari smpai 3-4 bungkus maggi thai. Padahal sblm tu mmg xsuka mkn maggi. Tp lps dah tau pregnant trus xmkn maggi. Suami xbg jgak. Tp kdng mkn jgak curi2. Sbb rasa masam2 tomyam tu sdp n tu je boleh telan. Huhuhu

Kwn I ramai jer mkn. Haha. Sbb dorg ckp xde selera. I pon mkn gak. Kwn I tu mkn tiap2 hari. Dahsyat betul. 😂 Lepskan geram jer taw.

lebih baik jgn makn dulu...sis tahan duku yeee......sy kandungan 7 bulan ni baru mkn sekali maggi..tu pun perisa sikit jee letak

mcm sy..sblm pregnant suka mkn Maggi...tapi bila pregnant jdi x suka..pnah mkn msa mula2 preg sbgks pn x habis.

Untung blh mkn maggie..sy nie orng masak jew maggie terus lari masuk bilik takot muntah padahal sblom nie fav sy

5y trước

Btol sis..sy smpi sorok maggie tu..haha

Ada sb kenapa suami xbagi tu.. mak mertua sy xbagi sb rencah tu msg tinggi .. kesian kat baby...

Samalaa mcm husband saya😅 tapi last2 dia belikan juga spaya rasa mngidam tu hilang😅

Sy makann jaa. Sbb masaa 1 trimester takde selera langsung. Selera pi kat meggy jaa

Saya makan je. Kalau dah terdesak lapar sangat capai meggi je 🤭