38week 6day...

Blom ade tanda2 lg... Risau sgt, sakit bwh perut, bhgian pelvik, kerap kencing, sesak nafas, rse mual2,n cirit birit... dah xbole nk lalui semua ni??? Nk berdiri pon da xlrt apetah lg nk berjln...

2 Các câu trả lời

Allahu..saya sedang alami juga..arini baru genap 38w..saket yg awak rasa tu sama saya rasa..nk jln perot rasa mcm nk jato..rasa mcm ade bnde nk klua kot dpn ni.rasa mcm nk berak tp klua kot dpn..kangkang jln pun saket.dgn pedih ulu hati terok lg..saya gagah kn diri juga masak utk ank 3org nk mkn😭dugaan ibu mengandung..inshaallah allah permudahkan urusan kita bersalin nti..sabar je wak.kita kena kuat

5y trước

Ye..kadang mcm semput.nafas ikut mulut

Saya hrni genap 36w.. Rasa semua awk rasa tu. Y paling xtahan part sesak nafas tu.. Sbb saya bila sesak nafas je akn rasa pening2 sekali.. Cek bp semua ok.. Xsbr dh rasa nk bersalin..