konfius

bln 1/5 sya pernah ggur. lps bersih & hbis bptang, sya x prnh dtg haid langsung spanjang bln 6&7 bila cek upt still -ve. dlm msa ya jua perut bwh seakan mmbsar. pergi klinik scan rahim kosong & xda apa dokter ckp. tp this morning 5/8..5.30am sya kluar benda sperti yg dlm gmbr tu.. sya xda rsa sakit langsung kluar berdarah byk2 pun x da. cuma benda seperti drah tu ja yg kluar.. ada sesiapa pernah mcm sya. boleh tolong sya xplainkan?

konfius
2 Các câu trả lời

Sy tak tahu nak cakap apa akk, cuma sy ras better pergi cek klinik and minta nasihat doctor..

sis cuba refer doc la tanya