Next week due!! Anak pertama

blm da tanda2 lgi bby ni nak kuar.. tak sabar pula ni hati tpiiii bila baca pengalaman org dlm group ni skit constraction tu mcmna.. tus tnya diri sndri adaka aku bsedia?? sbb skit false labor tu pn kdg2 buli bpeluh dbuatnya ni kan lgi yg true labor so mau tak maunyaa kena mindset kan jalah apa pun sakitnya ku terima seadanya.. dri const gunting jahit.. semogaa aku boleh mcm ibu2 kat dlm ni yg da bjuang dgn kesakitan nak melahirkn bby comel.. doa kan ya ibu2..

2 Các câu trả lời

Sakit tu memang sakit, tapi lepas tgok wajah anak, sakit tu hilang serta merta, InShaaAllah, semoga dipermudahkan segala urusan sis dan baby, Aamiin .

5y trước

terima kasih sis doanyaa.. aminn.. 😘

moga dipermudahkan urusan sis..