Ruam panas

Blkng bby bhgian lhe naik ruam n kring cm mna nk hilngkn ada jga pkaikn ubt tuk ruam tpi mcm msh² jga bgtu # firstmom#firstbaby #xtaudah#cmmnankubt

2 Các câu trả lời

Saya pun pakai snow white cream anak saya eczema kt muka. I mmg sceptical at first. Alhamdulillah after few days terus elok. Cuba lah guna. Mmg sangat berkesan.

cuba pkai snow white cream. sy pkaikn dkt baby sy kjp je hilang ruam pns tu☺️

1y trước

sbb baby sy naik ruam panas haritu byk. sy pakai kan dlm 2hari tu hilang. semoga baby awak cpt baik yea❤️🌻