Masa hamil bru 12w blh ke makan acar rebung ye...

Blh x ibu2 dlm ni bagitau blh x sya mkn acar rebung msa skrang... Tringin nk mkn... Lgi pula sya da faktor sllu sporting coklat gelap tpi sikit2 je mcm lendir cmpor sporting coklet tu.. Dia x skit ppa pun lepas tu hilang sendiri...

1 Trả lời

ms puan kluar spotting tu pergi klnik or hsptl dptkn rwtn x?? biasa kalau alami spotting oa tnda awal tuk alami keguguran .kena pergi dptkn rawatan asap ..mmg xsakit pun .tp tnda tuk keguguran .kena dptkn rwtn kadar segera..mg dpmudahkan segalanya .aamiin