susu

Blh tak minum susu tepung (Every Day) time preggy

17 Các câu trả lời

Boleh je...tp klo ade gdm..better amik low fat milk..sy mse mula2 preggy mnum fearnleaf full cream..tp sbb sgkut gdm doc xbg mnum..

4y trước

Dutch lady flav strawbery boleh x 😭 sayeee xbole minum susu , dari x preggy lagiii

Bole puan...saya minum susu ni selama preggy....alhamdulillah...Hb saya cantik sampai melahirkan..

boleh je sis, asal kan mommy kena rajin minum susu untuk perkembangan dan kebaikan baby juga 😊

Saya minum susu ni je dari awal preggy hingga 7 bulan...alhamdulillah tak sangkut gdm

Boleh jer sis..saya minum fearnleaf full cream...boleh share dgn husband juga

Favourite sy Susu Jenna everyday,sedap sgt rasanye

Boleh sis. Saya pon minum susu tu jugak.

Boleh kalau xsilap saya.janji susu

Sy minum anlene. Itu je yg masuk tekak.

4y trước

nurse saya pulak tak bg minum anlene sbb untuk tulang katanya, klau yg lain2 tu boleh je 😊😅

Da nma susu...xde bahaya mana pon

4y trước

Memng x bhya,,cuma takut sangkut gdm je 🙄