Mommy2 pakai minyak angin apa ya?

Blh sya tny, ad x mommy2 pkai mnyk aroma terapi najeehah mcm sya? Sya was2 wlwpn dah pakai sbb ad tgk iklan ibu hamil blh pkai .. hehe blh bg pendpat mommy2 semua? ##ingintahu #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing

Mommy2 pakai minyak angin apa ya?
2 Các câu trả lời

saya pakai minyak angin yg freshcare kandungan menthol 16% champor5% yg feshcareni saya mintak dokter yg suggestkan untuk saya🥺 btw takberapa panas niceje rasa flavour greentea. bau pun takkuat.

3mo trước

oowh kira blh pkai laa yg freshcare.. tq mom ☺️ nt nk try laa