selsema

Blh ke tgh mengandung ni mkn ubat selsema yg doktor dh sarankan?rs ragu2 nak makan.

1 Trả lời

Boleh sis..Ape yg doc sarankn.Atau bg tu elok utk ibu mngdung..Xkn.Doc nk bg ubt sebarngan utk mngdUng..doc nie akan bgnubt tertntu bila utk ibu mngdung @ lpas bersalin @ mnyusu..Xboleh bg yg salah disisi polisi seorg doc utk ktgori yg dikhaskan..Sb tu doc akan tnya kndungan kte brapa mngu utk thu jmlah brapa perlu kte mKn @ mnum ubt tu..