sy pregnant 33weeks

blh ke bklinik kat titiwangsa .. nk buka buku pink kat sna .. dri buku swasta nk bgi pindah ke buku pink kk .. ke tk blh dh .. ke nk ikut alamt juga ?

2 Các câu trả lời

awak lewat sngt dah tu 😵‍💫 kak ipar saya nurse dah pesan klau boleh buka buku pink kat kk nak bersalin kat swasta bawa je buku pink kk sbb dlm tu banyak maklumat ibu & anak kalau dri swasta nk buka kat kk mmng kene bebel lah sbb takut ada maklumat yg tak cukup tapi kalau tempat awak p tu lengkap maybe ok la try tanya dulu

2y trước

ouh yeke .. blh la kn bersalin kat hkl klw buku pink swasta punye

dh lmbt sgt tu 33w takut nanti telinga xtahan kena bebel dgn nurse 🤣..sbb tu awal2 kena buka buku pink..sy no 3 ni xbuka buku pink buku swasta je.no 1,2 sy buka buku pink tapi checkup smpai 4-5 bulan je pastu sy sambung checkup swasta.