Sya 32 mggu ssh nk tdo kiri slh knan slh..tak tahu mcm mne nk buat kdg² sesak nafas...

Blh bgi tahu mcm ne nk buat

11 Các câu trả lời

betul. sy kdg² tdo sambil ddk dulu bila terjaga baru blh tdo elok². x pun sy akan tdo tertunggeng. hahah.mcm tu je selesa. lps terjaga baru ubah posisi

tinggikan bantal supaya boleh bernafas,saya centu lah even tak selesa sbb kepala jadi tinggi,tapi better dari takleh tido langsung

Sama la. kadang rasa semput dan memang betul-betul tak selesa bila berbaring. Rasa serba tak kena sekarang ni. 🥲🥲🥲

normal la tu.. nti dah makin ke hujung² pregnancy lagi la nikmat tido tu ditarik.. sakit 1 badan jgn ckp la.. pengalaman sdri

kena tinggikan bantal n letak bantal dekat kaki bagi tinggi. makin besar perut makin banyak bantal nak guna masa tido..

mcm i dulu , the end I letak bantal kiri kana .. baru boleh tido

Tido mengiring kurang sesak nafas. Jgn tido terlentang. Mmg susah nak nafas

saya dh 30 week pun dh sesak tido pusing kiri kanan pun rasa bersalah😅

mmg mcm tu sis.. kdg tu rasa xpuas nafas.. kena tinggikan bantal sis..

Kalau saya tinggi kan bantal. Dah sarat memang begitu sis

1y trước

Ya btul naikkan bantal. Tapi sis, lepas ni, masa duduk pun kdg2 sesak nafas.