Nak tanye

bleh x ibu menyusu minum air nescafe atau white coffie

11 Các câu trả lời

My husband bagi je kalau nak minum apa2.. Tapi kena bilas air masak lebih dari biasa and kalau boleh susukan baby dulu baru minum..

cuba elak kan.. sbb takut baby pon ikut tak tidor bile kita minum coffee or nescafe nak minum boleh tapi lepas baby menyusu

sy minum tpy bukan rutin sekadar teringin minum la. elakn kerap minum kesan pd baby yg menyusu bdn✌🏽

Boleh.. tp caffeine masuk dlm susu badan tau.. bersedia je la nanti baby susah nak tido or meragam

angin.. kalau masih susukan baby takut baby sakit perut atau meragam nanti ..

Setahu saya boleh tapi jangan selalu minum. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Ikut individu.. Sy minum air kosong sebab saya serik sembelit..😬😬

ad yg ckp boleh, kopi o la....klu teh nt angin...tp minum la ckit2

try minum yg decaf

boleh jer