Miscarriage at 10 weeks 2 days

Bleeding berlaku mase oncall PAC/CDS.. byk patient nak beranak, saya sebagai doktor yg bertugas malam tu mmg x rehat. X tau pun ada pendarahan sampai Esok gi tandas. Scan nampak baby tak de heartbeat dah... sedihhhh rase nak collapse. After 1 hari contraction Dan kantung keluar as a whole, pakar scan ckp x yah operate erpoc. Pls pray for my recovery 👼 Apps nih mcm mana nak report miscarriage...

1 Trả lời

im so sorry to hear that dr 🥺🥺 semoga digantikan dgn rezeki yg lebih baik & cepat sembuh ❤️ semoga dr dpt berehat secukupnya semasa pantang ini