Hi saya 14 minggu bleeding, check baby OK heart beat OK, on duphaston, tapi risau still.

Bleeding 14 minggu

1 Trả lời

Sy pun pernah macam ni bleeding sminggu darah mcm air kencing . Klinik ckp threatened miscarriage. Dia suruh refer hospital masetu . Hospital scan , Alhamdulilah baby ok . Dpt ubat duphaston jugak . Alhamdulilah selamat bersalin dah 30/1 haritu . Hehe . Banyakkn berehat sis . Jgn banyak bergerak sampi 5 bulan mcm tu .

3mo trước

Waktu bleeding tu ada disertai rsa cramp tak?