Confused

9w2d. still no heart beat. baru discaj dari hospital sbb bleeding. Is that normal cannot see heart beat during this week? ?

16 Các câu trả lời

Tgk machine ultrasound yg dr tu pakai.. kalo machine yg screen mcm box tu.. machine kuno.. x jelas pon.. kalo machine yg agak baru aka flat screen.. mmg patut nampak da kalo zoom.. mase 9 weeks i scan at kk pakai machine lama mmg x nampak.. on same day went to hosp yg pakai machine baru mmg nampak heart beat

Its normal, some people already can hear it some cant, i just can hear my bby heart beat when i got 16w, kadangx perut tebal susah nak dengar so normal lah tu soon you will hear it

Actually ad yg dapat dgr heart beat lpas 12 mnggu pregnant, ada yang 5 mnggu da dengar heart beat.Better tanya pada doctor pakar, kemungkinan baby bermasalah atau masih sedang berkembang

5y trước

good luck sis..hope everything will be ok

Sorry. Bukan nak downkan sis. Tapi based on pengalaman, heart beat tak ada sebab kandungan tak menjadi. Gugur masa 12weeks. Doa nanyakw. Prepare mental jugsk in case anything bad happens

4y trước

had the same experience in Nov 2019. went to Dr, sahkan threatened miscarriage. lepas tiga hari gugur at 12 weeks juga. mentally ill jugak beberapa minggu but lepas tu mommy dah kuat.

Lain org lain kut yee,,sebab sya dulu masa scan 7week dah dengar heartbeat baby,tapi kecik lagi.repeat 2minggu lagi scan 9week kandungan baru dengar kuat.

Relax. Normal je tu. I check up 16w pun still tak dapat dengar heart beat baby lagi hehe. Sabar sikit.

5y trước

Omaigad. Nenek🤗umo bp nenek

Mine can be seen heartbeat at this rate But ive read max can be at week 15. Thus, have faith n ask for advice fr ur doc.

Same with me... Dktr siap cdgkam suruh cuci... Tpi sya nk tunggu... Doakan yg baik2..

Doa bebanyak n banyakkan bersabar.. Insyaallah Allah gantikan yg lebih baik.. Insyaallah..

Saya 13 weeks baru detect heartbeat. Masa 9 weeks nmpak baby bentuk kacang je