Syukur selamat bersalin 🥰

Bismillahirahmanirrahim ♥️ saya dah selamat bersalin 38w. Sebab gdm with insulin & asthma. Alhamdulillah dapat teran dengan 5kali push 🥰#1stimemom nikmat lepas dengar baby nangis tu Allah swt je yang tahu. Masa sakit nak bersalin tu yaallah nyawa bagai hujung tanduk 😢 #bestmoment

Syukur selamat bersalin 🥰
200 Các câu trả lời

tahniahhhh. teringat tahun lepas berjuang menahan sakit contraction dekat lr 😂 saya pon gdm sis. pape pon tahniahhhhh

Congratulations Sis .. Woaa Untunglah Dapat Habis Pantang Sebelum Rayaaa~ Tahniah Sis , N Selamat Berpantang ^•^

alhamdulillah tahniah kak, huhu I'm already missing every moment at labour room 😣 now tgh pntang 39 hari dh..

Alhamdulillah tahniah sis,selamat berpantang,jaga kesihatan jaga diri n baby,jangan stress2 ok enjoy the moment

saya takut sangat sakit bersalin sebab saya tak tahan sakit. semoga Allah permudahkan urusan kita semua

Betul sis. Sakitnya Tuhan saja yg tau. Tapi bila dengar baby menangis lega seleganya. Lain2 sakit terus lenyap

apa yg saya paling gentar nti, time bersalin sbb itu pertama kali bagi sy selama 5 tahun menanti cahaya mata

alhamdulillah taniah sis .. doakn saya pulak ye selemat bersalin skrng bru 37week .. Nervous Rase 😅

alhamdulillah and tahniah mommy💝💝 selamat berpantang , semoga mommy dgn baby sihat selalu😍

alhamdulillah..tahniah 🥰 selamat berpantang..semoga dipermudahkan segala urusan 😊