Syukur selamat bersalin 🥰

Bismillahirahmanirrahim ♥️ saya dah selamat bersalin 38w. Sebab gdm with insulin & asthma. Alhamdulillah dapat teran dengan 5kali push 🥰#1stimemom nikmat lepas dengar baby nangis tu Allah swt je yang tahu. Masa sakit nak bersalin tu yaallah nyawa bagai hujung tanduk 😢 #bestmoment

Syukur selamat bersalin 🥰
200 Các câu trả lời

gdm sis tggi ke.. sy pn gdm ni.. 38 weeks doktoe suruh branak dh ye? #1stimemom juga...

Tahniah...doktor suruh sy bersalin 38w nti sbb ada Gdm on diet... nervous rasanya 😊

Alhamdulillah... Sy tunggu due 1/5 ni.. Ad gdm jgk.. Tkot pom ad.. First time...

Alhamdulillah. Tahniahh. Doakan urusan saya bersalin dipermudahkan juga ya. 😍

Alhamdulillahhh..Tahniahh sis. Selamat berpantang n stay healthy n 💪 strong

alhamdulillah. thniah. doakan sy jugak. gdm with insulin. next mondayyy serah diri..

4y trước

sy gdm insulin jgk.ada asthma skali.adoi

tahniah sis dn slmt berpantang.. doakn sy jg ye..due 9/2 skrg dh 36minggu

Alhamdulillah..syukur..selamat berpantang 🥰 jaga badan elok-ii ya 🌹

tahniah..hospital mane bersalin..nk ty okey x..bersalin dekat hospital shah alam

4y trước

Saya bersalin di htar sis

alhamdulillah.. tahniah🥰 doakan sy juga.. first time jd mummy🤗

4y trước

Insya'ALLAH...semoga dpermudahkan segala urusan.. aamiin