Barang baby

Bile mase sesuai beli brg baby ? #1stimemom

15 Các câu trả lời

Biasanya org tua2 sarankan bila kandungan dlm 5bulan & ke atas 😬 Saya pon 1st pregnancy, so saya planning akan start beli slps scan jantina & details scan. Lebih kurang dlm (24 > 26 weeks) ke atas mcm tu ☺️

Skrg pun boleh.. dia mcm sikit2 jadi bukit hahah..😊🤭 x terasa kluar byk sngt bajet. start alat alatan makan tu lah and botol susu.. Yg x memerlukan warna apa sgt slagi blum tau jantina baby..

sy 18week dh stat bli sikit2 ..d sbbkn arituu slngor pkp bli dlm shoppee jer ..nsib dpt brg dlm kualiti yg memuaskn . lgpum bli sikit2 tk terasa dh brp hbis lgi2 ank first

3y trước

sis bli brang baby dlm shopee kn . minta nma pnjual shopee tu , sy nk bli brang ju ni anak first , xbrape pndai nk bli ape dlu .

saya masa 6 bulan tu dah start beli sikit sikit sbb senang masa tu larat lagi nak jalan yang tak cukup tu saya beli online je. saya suka prepare awal, senang.

Saya lps raya ni baru cadang start beli barang sikit2... Baju bb rasanya beli yg unisex la senang😅dua dua boleh pakai.. Hehe

beli awal2.. mcm sy beli lwat2.. last3 baby kuar minggu 36..kalut lh papa dia sorang cri brg baby...

saya dari 3 bulan mula suda beli tapi beli sikit saja saya hanya beli keperluan bayi

sll trimester ketiga da kena prepare 😊

6 /7 bulan..bila dah tau jantina bby..

saya dah 27w blm prepare apa2 lg 😅

3y trước

sama lahhh. 😅