39 minggu.

bile berjalan... rse nak membuang. dah dok kt tandas lama2 daa, perut rasa sakit tapi xmembuang jugak. semalam minum air oren sekotak daa untuk mudahkan pagi nie tapi xjugaaa. tapi kerap kencing sangat2, 10minit ke 15 minit skali ulang alik tandas jee... rase nk dok lam tandas jee untuk kencing. kaki dah krem2 perut pedih cam sengugut plak... sakit dekat 30 ke 40minit, pahtu hilang 2 3 jam dtg blik sakit. uishhh berpeluh2 dibuatnyaa

10 Các câu trả lời

Tnda tu. Tgu hari je hihi

5y trước

risaw jugak nie... takut kene serah diri. sakit on off jee... camne nk bgi cepat bersalin kak.