Baru 15week

bila ya perut start rasa mngeras ? atau rasa baby gerak . saya masih tak rasa apa apa . ada yg kata 15week dh boleh rasa .

1 Trả lời

tgok bdn. sye 13w rse bubble2. 15w rase ade yg ketuk dri dlm perut sakit2 geli. and mula mengeras kdg2. nak2 lgi kalau lapar 😂 ade org 21w pon x rasa lgi.

2y trước

ohh mcm tuu . hihi tula kan . mcm mna la rasa . selalu jugak tnggu . kadang risau takut tadak rezeki . tp alhamdulillah scan selalu dokter kata jantung masih gerak