15week + Ada yg dah rasa baby gerak

ada yg dah rasa gerak baby ke? sy selalu rasa perut xselesa, pinggang, bahu kaki semua sakit. lagi2 sy obesiti. 87kg. normal ke 15week rasa xselesa je duduk baring. haihh. apps ni kata mgkin skrg dh rasa baby gerak atau kick tak kuat tp xde rasa lagi. ada yg sama ke. #ingintahu

1 Trả lời

rileks, bby gerak je dlm tu. nanti lama2 awk akn perasan sendiri. xperlu rasa insecure ya

1y trước

ini anak nombor 4 tp berbeza betul dgn yg 3 tu. yg ni negative dlm kpale bnyk sgt😭 haihh mgkin sbb rasa bdn xberapa nk sihat ke apa ke, fkir mcm2. mental xstabil.