39WEEK 1DAY

bila waktu dah dekat macam ni mommy risau tak kot kot overdue , saya risauuuuu sbb tanda sakit apa pun takda lagi nii , mommy2 semua doakan sy tak overdue dan selamat bersalin normal ya , anak first ni berdebar lain macam hihi btw mommy semua rawat stretch mark lepas bersalin dengan produk apa , boleh share tak ? kalau tertengok perut sendiri mesti stress sangat , setahu sy stretch mark ni sangat2 susah hilang??

1 Trả lời

Saya anak 3 masih ada stretch mark lagi. Anak first dulu saya serah kt hosp. Edd 14/9 saya tak beranak lagi. Doc bgi tempok 1 week kalo tak mmg serah diri kt hosp. Pun 1 minggu tak beranak jugak. 25/9 selamat bersalin. Semoga semua dipermudahkan ye puan