barang baby

Bila saya boleh start barang baby...dan apa barang yg saya kne bli...sekarang baru 20 minggu

9 Các câu trả lời

Depends dgn awak sis.. Sblum beli, better buat cek list.. Search keperluan baby.. Function brang.. Brands apa yg elok n selamat..sya pun xsabar nak beli...beli sikit2 dlu.. 💞🤰🏻🌺❤️

Excited jugak nk beli... Tapi nk beli apa pon xtau... Tgk botol susu pon xtau jenis mcm mn... Zero experience

Hi semua , sy cuma nk kongsi pngalaman sy dulu . Ank 1st jd teruja sikit , ni senarai yg sy dan suami buat .

Saya 7 bulan lebih dah nak complete beli baju baby . Hehe set bersalin mommy je belum 😂

5y trước

sy pn sama ank first

Sblum 30w dh complete brg utk ke hosp.. yg lain boleh beli skit2 smpai complete

Biasa nya 6bulan keatas dh boleh beli sikit2

Start awal xpe nnti xkalut sgt .

Sy bli msa 5 buln.. Bli sikit2..