junior junior

bila pregnant ni kerap sakit kepala.. mungkin effect dari hb low juga.. ade sesapa consume produk shaklee esp tak..? ermm dan kerap berpeluh.. duduk rumah je takde buat ape pon berpeluh macam mandi.. melecet tepi peha pon lambat baik.. sebelum ni ok dah.. alahai junior.. ? 19w3d ~

2 Các câu trả lời

Sebelom ni pun saya kerap sakit kepala , hb saya 11 . Saya pun amalkan produk shaklee esp masa alahan terok . Masa alahan saya sejok je sebab makan pun tak , sekarang tido malam langsung tak pakai selimut sebab panas . Now saya da 20week

5y trước

😊😊 knape tu

Saya pon cepat peluh since prgnt. Panas memanjang. Suami sejuk berselimut pon saya still rilex selak baju selak seluar nak bagi kena angin kipas. Siang tu wajib mandi berkali2. Rasa nak brendam dalam kolah

5y trước

Tak tau la. So far saya ok je