Sakit Anggota Badan Sewaktu Hamil

Bila perut makin membesar ni, bukan je sakit kepala. Semua anggota badan rasa nak tercabut, betul tak? Dengan pinggang rasa nak patah, kaki nak tercabut, haa semua la rasa. Cuba share korang punya pengalaman pula ⬇️

Sakit Anggota Badan Sewaktu Hamil
45 Các câu trả lời

Paling sakit celah kangkang nak bangun tu sakit sgt, lgi lgi klau bru bgun tydo peritnya rasa 😅 pingang sakit normal ….

31 weeks sakit kat bahagian pelvic..huhu sakit mnyucuk secara tiba2. rase nak menangis kalau kena. nak baring pun takot, sbb asal bgun je sakit.

Anak first tak rasa sakit mana punn. Pelvic bone pun tak sakit. Tapi anak ke2 ni sakit kat pelvic yeee. Since 28w gitu kot. Skrg 33w lebih

saya sedang pregnant anak kedua. celah kangkang sakit kalau dari duduk nak bangun. dan sakit kalau nk tukar position baring ke mengiring.

1mo trước

sama la..adoiii x larat

sakit tulang pinggul n sakit kt bahagian tulang paha dekat miss v nk mengiring mmg sakit sgt,kadang2 nangis sbb xtahan sakit...

ada X yg sma dgan sy.. sy pregnant and sakit belah Kanan tu kdg2 pandai dtg sakit 😅 X lha sakit sgt.. sakit2 manje

sakit pinggang, punggung dan celah paha, kalau baring nak bangun masyaallah sakit.. kadang ² krem pun ada..😅

semua sakit 🥲..nak bangun pun payah,nasib suami rajin nak urut/usap² belakang badan..sekarang da 34w

pinggang , belakan , tapak kaki , takboleh nak berjalan laju nanti tarik urat betis

ni anak yg ke 4 memang berbeza dgn sebelum ini sakit pinggang dan berat nk bangun.