Bila perlu cek hamil selepas keguguran pertama

Bila perlu cek hamil.. Saya sudah lewat haid 4 hari dari hari yang sepatut nya.. Sye sudah buat test tapi tetap negative.. Apakah perlu saya tunggu lg? Sehingga bila baru blh cek? Tanda2 hamil itu ada ckt.. Sye cepat sgt letih skrg ni, mual2 tu ada tp jarang.. Setakat ni tu jee ada.. Boleh bantu saya..

1 Trả lời

Buat pemeriksaan kesihatan. Sangat letih dan mual banyak punca. Pengalaman saya sebab glucose intelorence dan hb rendah.