degupan jantung baby

Bila nurse kat kkia akan check degupan jantung baby ye? Ntuk pastikan baby ok? Tlg kwn tnya sbb dia pnh gugur 8w &10w..baby xmembesar.. tau pn kbtulan scan baby xnmpk.. Ntuk kali ni dia dah scan 9w.. dktr ckp baby 8w.. dia jd agak fobia takut baby xmmbesar.. next appointment 13w..tp msti dah xboleh scan kan .xkn nk scan byk2 kli? Tolong jap ibu2 yg mana ada pngalaman..sy ank dah besar..xingt dah bila nurse start check degupan jantung..

27 Các câu trả lời

Mcm kk yg sy pegi setiap kali check up dia mst chech degupan jantung baby. Kalau risau sgt better pergi je scan kt klinik swasta

5y trước

So boleh la ye mntk nurse check nnti masa 13w?

Sy setiap Kali check up nurse akan cek degup jantung baby. Tak silap saya 16w keatas dah start cek setiap Kali check up

kt kk sy nurse ckp 20 minggu baru check jantung baby...x sure kk lain cmna..kalau nk check lg awal pergi private la kot..

5y trước

Oo..20w ye.. ksian jgk kat kwn..sbb dia mcm rasa fobia.. dia takut baby cma stakat 8w.. pastu xmmbesar.. sbb 2 kli baby xmmbesar..tp xgugur..dia bawak kesana sini prt tu😢

saya masa 6 bln baru dia cek degupan jantung pakai mcm speaker tu. sebelum2 tu saya scan kat klinik biasa je.

Klu klinik swasta la boleh la dgr degupan baby.. Klu dah 9 weeks.. Gov tak boleh hanya 16 minggu ke atas je..

Saya 10 week nmpak kantung je . sedih rasa . kne tggu lg 2 mggu untk repeat scan . taktau nape risau sgt

4y trước

Risau kan

P klinik swasta sbb 8w sllunya da npk heartbeat ..sis boleh bersoal jwb dgn doc apa2 keraguan

Saya setiap bulan checkup nurse akan dengar jntung baby. First dgar masa 12w.

setiap kali checkup saya tanya doc, jantung baby ok ke x..doc akan bg kita dengar..

5y trước

Oo boleh ye request.

Saya cek/dgr degupan jantung 14w..scan baby 8w dh scan time bukak buku..