Pregnancy Test

Bila masa yang sesuai utk membuat urine test?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

10 Các câu trả lời

kalau awak jenis period yg teratur. terpulang pada awak. bila2 awak test pon boleh. sbb persenyawaan boleh berlaku seawal 7hari sebelom awak delay period. boleh pakai upt brand dipp&tell ataupon digital cb. brand ni jenis upt yg high sensitivity.

saya byk nmpk awak tanya. yg betul nya awak dh check upt atau pon belom. sebab ada soalan awak yg mmg awak pregnant. mcm yg ini awak tnya pasal bila sepatotnya awak check. kejap xst pula awak ckp alahan

12mo trước

maaf jgn komen diruangan saya dgn kata² yang menyinggungkan.

btter buat lps sminggu atau dua minggu. just awai2 ni jaga mkn dan hati2 jela. sbb kalau buat awai sebelum delay jd x sedap hati lg

depends. seeloknya tunggu after missed period. kalau nak test awal pun boleh, tapi selalunya akan dapat false negative

semoleknya seminggu selepas xdatang haid, bangun tido awal pgi dan kencing pertama

Air kencing pertama bgun dri tidur

saya buat dua minggu delay period

1 minggu delay period

lps smggu period delay

Waktu pagi