Shopping keperluan bayi dan ibu?

Bila masa yang sesuai membeli barangan keperluan bayi dan ibu? Trimester kedua atau ketiga. Dahulukan barang yang mana dulu?

2 Các câu trả lời

Beli je sikit sikit . Nak bersalin cost banyak , kalau keluar sekali harung , tak cukup pulak nanti . Beli barang pantang awak dulu baru beli barang baby . Barang baby beli untuk keperluan pantang je sebab macam saya every month saya topup barang baby , saya beli tengok keperluan perkembangan baby setiap bulan . Macam baju , pampers , alat maianan semua tu . Awal tu beli 10 helai baju pun cukup . Lepas tu nanti topup lagi bila dia dah lahir

5y trước

Thank you banyak banyak Puan! 😘

Ikut bajet sis.. Klu rasa nk beli sikit2.. Trimester kedua dh boleh start beli dh.. Baju2, bedding, tub mandi, towel, bedung, barut, car seat, roker, katil baby, baby carrier, stroller, pam susu, storage botle/plastik..

5y trước

Baik. Thank you banyak banyak, Puan! 😊🤗