nak tanya normal ke

bila kandungan dah masuk 11w payudara tu tak sakit sangat dan mual loya dah takde and , jd selera makan bertambah #ingintahu #firstbaby #bantusharing

5 Các câu trả lời

normal sis. jaga2 makan je ok. takut berat naik mendadak. ade kwn pun 12w mcm tu da takde alahan dah. sy ni baru 8w tp kejap mual kejap sebu kejap nk muntah. adoi

Sy 14w alahan teruk 😆 rndu da kehidupan normal huhu tapi takpa laa , nikmat yg tak semua orang bole rasa , enjoy je la hihi

Saya pon 11W6D tapi masih lagi muntah loya kembung perut, menunggu bila nak normal balik teringin makan sedap2

saya 11w1d today, breast sakit sikit, loya now on off, selera kelaut...😵‍💫

normal. kadang alahan tu on off, kadang hilang terus.

2y trước

normal je tu. jaga diri ya 😘