Jomlah kongsi ?

Bila due date mummy² ? Sya 21/02/2020 ..

Jomlah kongsi ?
2095 Các câu trả lời

12/6/2020 hopefully beranak lepas raya, teringin nak makan makanan raya.. Udah ler, tahun lepas first time beraya berdua, excident raya pertama. Duduk la terperap dalam rumah. Makan pun kena pantang, kalau x pantang bernanah luka.

4y trước

wahhh tarikh bufday saya tu sis 12 hb 6 🤭

ikut kiraan period 16/5/2020 dr. scan ckap 2/5/2020 ayah plk ckp pospone 1 hri lah bgi same tarikh ngan ayah 3/5/2020.. harap2 slamat lar smua.. x kesah tarikh mane2 pon..

Sye due 24/12 ni tapi kalau tarikh tu xde turun tande apa2 lgi.. dctr akan bagi pulak smpai tarikh 31/12.. dan 1/1 baru masuk hospital... minta2 la semua dpermudhkan dan selamattt

11 july 2020... 6 hari je beza dgn tarikh lahir ibu.. tak kisah gurl or boy.. tp kalau gurl alhamdulillah la.. 2 lg dh abg.. ni yg ke3... Blh ttup kilg awl kalau gurl kali ni..

Sye doc pakar cek perut n bgi due 07/06/2020 tpi ble bkak bku pink nurse tlis due date 04/06/2020.insyallah,semoga berjalan dgn lncar n dipermudahkn sepanjang sye prengant

July 2020..harap kandungan kali ni selamat dan baik2 saja sbb sblm ni pernah gugur 2kali dah..penantian 3tahun lepas kawin..first baby 😍 syukurr masih ada rezeki..

Saya in shaa Allah 30/8/20, beza sehari dgn ummi n kakak dia punya birthday, 29/08. Mna tau adik nk sambut swkali birthday dgn ummi n kakak dia. 😂😘

X dpt nak share bila due😭 25hb ni appointmwnt jupe doc ntuk scan due😔 Tp rasa nya dlm bln9 or awl bln10 kowt sbb last period bln12 thn lepas😅

jangka 17/2/21. ad yg suruh lmbt2kan. kalau saya dpt tarikh 16/2 cantik sgt dh samaa dgn pemain motogp (pedrosa) hahaha fanatik sgt dgn moto² ni.

28-10-2020 tapi tak boleh ikut sangat. Pengalaman mengandung anak kedua Dan ketiga 2-2 awal 2-minggu🤭. Anak pertama saja over due 😅.