kuku

Bila dapat potong kuku baby yerrr...?

11 Các câu trả lời

Sy buat time baby berjaga sbb dia asek terjaga je klu ketip wktu tido. Sy letak kt riba. Klu xberani boleh letak kt riba partner lg mudah. Smbil tu partner boleh control baby klu dia meronta.

Masa dalam pantanv sy potong time tido..start dah habis pantang sy potong time die berjaga..sbb nak bagi die xtakut potong kuku hehe

orng tua kata x paya potong. sbab kuku baby akan patah sndiri. so, sa mmng x potong kuku anak mass umur bawah 3 bulan

4y trước

Tak tajam ke? Sebulan dah kena cabut mitten. Tak potong kuku nanti habis bercalar muka😩

Sy potong dr hari first baby lahir... Risau cakau muka... Sebab mittens biasa besar pada baby, dan sng cabut

masa dlm pantang, time tido. sekarang umur dah 10bulan, buat time berjaga. mencabar tapi lebih mudah.

Time dia tdo awk potongla...ada bby kua dr perut je kuku da panjg .

Sy ptong umo ank sbln .. Trus buang sarung tngn

Boleh je potong ms baby kecil tp kena Hati2.

Time tido senang potong kuku baby..

Time tidur..lagi senang