cepat emosi

bila dah masuk trimester ketiga niii agak kuat emosi yee lagi ii time tido,bila suami kejut malam ii suruh buat air/masak atau suruh teman dia ke apa mesti sy kadang termarah dia (tapi bkn nada yg kurangajar). sbb bila start jee terbangun kadang ssh nk sambung tido balik dgn badan bisa ii kaki cpt kejang,tuhan je yg tahu betapa sakitnya badan nii lagi ii waktu mlm. kadang kesian jgk tgk suami tapi ntah lh auto termarah kalau dia kejut time mlm.ada yg sama situasi macam sy tak 😭😢

1 Trả lời

sama la kita 😁

1y trước

kadang kesian tapi tuu lh badan nii rasa terlampau penat sampai teremosi😭