just sharing

bila dah masuk 15 week pinggang terasa sangt sakit apabila duduk ... breast pon sakit bila jalan pinggang pon makin sakit ... asyik nak bedrest je ... saya due 6/9 korang bila ?

14 Các câu trả lời

due sy lewat sikit, 15/9 nanti. Sakit pinggang, alahan, tak selesa bila baring, perut memulas, sebu, kerap loya & muntah semua tu masih duk rasa skrg..hurmmm, susah nak kemana², masih standby plastic muntah. Pastu tiba² skrg mabuk kereta..sabar jela 😅😅

2y trước

sabar jela kan..hahahha..tibe semua sakit datang..

Saya czer sis 2 tahun berturuttt 2021/2022 (tanpa merancang) 2023 merancanggg pil yasmin tapi lekat jugak skrg dah 13 week , and sakit pinggang tu tak tahu nak cakap mcm mana mmg sakit sangatttttt , rasenya normal je sis …

sy Pon sakit pinggang gak. duduk lama2 Pon sakit ,Diri lama Pon sakit. baring lama² sakit kepala. naseb la kan😅 sabar jela

Geng due 6/9 juga 😁 sy memang bedrest je dari awal 🤭 lagi2 anak first ni .. tapi semua serba tak kena ..perut cramp je

Sama la kita. Due sy 4/9 tp selalunya sy bersalin awal seminggu dari due. Harap dapat anak merdeka 😂

2y trước

kalau macam kakak saya due date 5/10 lahir 21/9 anak first tak tentu jugak

hi momies. saya nak tanya, normal ke keputihan berwarna coklat? saya skrg sudah 15 week. risau pulak

Saya 8/9. Sakit pinggang x sangat. Sakit kepala n breast.. kerja mmg duduk je harap xde laa sakit nanti..

2y trước

tarikh due kite sama la sis 8/9🤭.

Sy pun samaa. Sakit pinggang. Tetek pun sakit hahah. 16weeks. Due date 2/9 😁

2y trước

sama la kite sis,2/9

saya 8/9 inshaaAllah . tetiba dtg yg baru , start sakit kepala + sakit pinggang .

2y trước

ye I pun sama due date. dah start sakit kepala

same mcm saye skrg pun 15 weeks, due date pn 6/9..serba serbi tak kena

2y trước

kan nak tido pon tak kena tempat