10 Kebaikan Memeluk Anak

Bila dah jadi ibu ayah ni, rajin-rajinkan lah diri anda untuk peluk anak. Banyak kebaikan bila anda lakukannya tau dan salah satunya boleh mengurangkan STRESS. Haa, harini dah peluk anak anda belum?

10 Kebaikan Memeluk Anak
7 Các câu trả lời

🫶🏻betul bgus tuk mak dan ank..ank pun kalau suka nk tantarum mommy2 blh try peluk ank..nnti ank cpt cool down bila kita peluk...🥰

Sejak ada anak ni, boleh dikatakan asyik nk dukung&peluk jer dia. Mcm xpuas gitu. Peluk plus cium. Sampai rimas anak tu. Hahaha

hari2x peluk dia, time dia tak okay, dia minta peluk , time kita tak okay, dia sendiri yg mai peluk. ☺ .

doakan saya dapat peluk anak jugak. dr lhir smpai skrang xbleh lg. 😭😭sbb mdih di nicu. sedih sgt

2mo trước

Semoga anak cepat sembuh sis

btul² 💯 setuju.. penat dri keja peluk anak trus tenang rasanya

Hari2 peluk cium anak. Xpuas 🥰

sa sentiasa peluk ank ..