Mengidam

Bila benda yang mengidam tak dapat , perasaan dia lain macam . Sebak semacam nak menangis ?

17 Các câu trả lời

Puan Sarah mengidam apetu? Sampai sedih.. mnetahu ade idea nk cari kt mne

Saya pula jenis mengidam tp nak masak sendiri bukan pergi beli dekat kedai 😅

5y trước

Kn..bila dpt masak tu, baru la puas hati 😊😊

Aah lagi sedih kalau tak dapat tang tu jugak😂

btol sis .. smpai teringat2 😃

5y trước

Saya dah banyak hari nak makan mee sizzling tapi asyik tak dapat . Sebak je kalau teringat 😅

Samalah kita sis huhuu

Huhuhuhu Samala😩

Sy 1 benda je mengidam, nk jumpa suami..tp sbb tanggungjawab dgn kerja kena la bersabar byk2.. #pjjlife