Buku pink..

Bila agaknya hari yang sesuai untuk buka buku pink? Time pkp ni perlu tak call dulu klinik?

8 Các câu trả lời

call klinik atau kalau dekat boleh je pegi klinik & tanya bila boleh buka buku pink. sebab mcm kes saya dulu ingatkan dtg ke klinik boleh terus register. kebetulan byk appointment ibu2 lain pada hari yg sama, nurse schedule ke tarikh lain. jadi kalau jauh x nak ulang alik, lebih baik call

call kk dulu.. sekrang kena buat appointment.. musim pkp nurse akan sruh dtg masa kandungan 12 week- kandungan dah 3 bulan.. kalau pergi trus kk pun dorang akan bg tarikh baru untuk checkup..

boleh cuba call sis, saya masa mula bukak buku pink call dulu kk yang dekat dengan rumah saya then nanti nurse akan bagi tarikh kita kena datang untuk bukak buku.

Saya ke klinik hari ni, ditempat saya perlu buat appointment dulu. 4hb baru dtg semula untuk buka buku.. tapi lain tempat mungkin lain cara

better call sb kn wt appmnt... nurse biasanya akan bg date bila kandungan sis da masuk 12w..

Booking dr facebook pun boleh dear . Ckap nak buat buku pink . Better pegi sebelum 12weeks .

Call klinik diorg akan bg date base on last period..

call klinik