risau

bila agaknya baby sy nak kluar ? risau pula. sbb td pagi kepala dia timbul kat bawah tu. rasa bulat mengeras. pastu kputihan lebih bnyk keluar dri biasa. dan skrg asyik sakit bahagian bawah perut. tngok pntiliner td kputihan lebih bnyk dari biasa dan ada basah2 mcm cecair. bau dia pun mcm bau lendir.. hmmm nak g hspital tp risau drg tahan awal pula klu blum ada bukaan. sbb anak sulung sy x leh tinggl. nti dia demam. hsbnd pjj. sape ada pengalaman mcm ni? kalau g hspital drg cek bukaan, tp klu blum ada bukaan boleh mnta pulang ke drg tahan terus? due sy 28hb ni. pengalaman anak pertama dlu kontraksi kuat je. xde cecair pun kluar

3 Các câu trả lời

Pergi hospital dulu sis. Kita tak tahu mcm2 boleh jadi. Lebih selamat biar doktor check. Biasanya kalau jalan tak terbukak dan dindingnya masih tebal lg, mereka suruh balik.

Kita edd 29/10 jgk sis. Byk gila keputihan putih2 jernih keluar tp x busuk pn.. Risau jgk ni

5y trước

Kita bru bersalin smlm

Ikut keadaan jugk . If takde ape2 dorng mmg sruh balik jugk .