Wowww! Mana satu paling sedap ya?

Biasanya selalu sangat makan ni waktu hujung minggu sebagai kudapan atau snek kan 😋 Haah kentang goreng mana satu paling sedap bagi korang eh?🍟 Ramai kata A paling sedap. Hmm betul ke? 🤔🤤

Wowww! Mana satu paling sedap ya?
122 Các câu trả lời

Assalamualaikum ibu ayah semua, sy memohon kpd semua ibu ayah, mendoakan anak sy yg baru berusia 9 hari,yg mengalami pendarahan otak sehari selepas kelahiran, yg masih belum diketahui punca,menyebabkan anak saya sawan berulang kali setiap hari 😭 sekarang bayi sy berada di wad NICU. sy dgn rendah hati memohon ibu & ayah semua mendoakan kesembuhan anak sy seperti anak² ibu & ayah semua. jika ada yg buat solat hajat mohon selitkan juga doa untuk anak saya Siti Nurhumayraa bt Norhisham.. semoga Allah membalas jasa baik kalian semua. Jazakumullahu khayra

3y trước

Allahuakbar! semoga diberikan kesembuhan buat siti Nurhumayra.dan dpermudahkan segala urusan buat ibuayahnya.aamiin

semua sedap min🤭🤭😋😋😋stiap ff dia nye kentang ada rasa tersendiri..so yummy..nyum3..🤤🤤🤤dpt cicah sos cili mixkn dgn mayonis dgn cheese..pergh sedap.walalalaalaa..

A....masa preg hri² makan. klw suami xbeli msti tiba² menangis sbb xdpt mkn hahahaha bila dh bersalin rasa kelalar pown ad bila fikir emosi masa preg...

semua sedap ketika panas semua jadi x sedap bila sejuk Ter lebih sedap kalau free 🤗

Paling fav mcd and kfc 😋 kfc paling rare sebab dia crunchy2 gitu

tak tau dah mana sedap. kalau beli set McD pun pilih sweet corn.

ff yg laki aq goreng, dia goreng garing golden2 gitewww🤤

B pling sdp😋😋..A kalo da sjuk x sdp. heheh

KFC.. kalau Ada pilihan keluaran pizza lagi sedapp

Kalau panas A, kalau dah sejuk masih sedap lagi B