injection kancing gigi

Biasanya minggu ke berapa inject untuk kancing gigi. Dah 24 week Dr. takde bagi appointment pun. Ke memang takde appointment?

71 Các câu trả lời

Sy first inject wktu 23w. Xde set app ke apa. Wktu check up jumpa nurse, nurse trs ckp hari ni inject. Redha je la.

Mase saye hari tu... nurse tanye baby dah start gerak ke.. klau dh rase pergerakkan baby baru dia cucuk rasenye...

Saya kena cucuk kancing Gigi selang seminggu untuk 2 did.memang tangan Tak gerak.🤣🤣. kenangan jadi zombie kejap

5y trước

Kandungan dah 32 weeks Masa tu.masuk 35 weeks dah bersalin.tuhan je tahun tangan kena paksa pegang kaki time bersalin.🤣🤣🤣🤣

Minggu ke 30 baru dapat kancing gigi .. pastu lagi sebulan baru dapat kancing gigi kedua.. sebab anak first...

Saya 22 week. Baru lepas kena cucuk kancing gigi & sawan sekali. Alhamdulillah x sakit. Cuma lenguh2 sikit je

Sy 26 weeks bru kena cucuk kancing gigi..then nnt dos yg kedua 28 weeks..better tnya je, kdg diorg terlupa

14mggu dh kena cucuk sbb bila nurse tnya bby dh bergerak.bila patient ckp ye,mrka akn start bg injection.

saya pun masa checkup, nurse tiba2 kata hari ini awak injection...saya kasih ya saja lah, walau pun blink kejab

5y trước

Sama la sis tp sya mnta tarikh lain sebb sya bekerja tkt ada effec nnt jadi 30hb la nnt sya ambil cuti😊

First injection dia tk bgtau pon bila.. time checkup nnti bru dia ckp, harini kita inject att ye 😁

5y trước

Ank 1st 2kali

mmg takde appointment.. tetiba je waktu cek perut nurse cakap kena cucuk kancing gigi haritu.