injection kancing gigi

Biasanya minggu ke berapa inject untuk kancing gigi. Dah 24 week Dr. takde bagi appointment pun. Ke memang takde appointment?

71 Các câu trả lời

Biasa nurse akan tanya dah rasa baby grk ke. Kalau dah dia bg.. cuba tanyaaa masa cek up.

Saya baru dapat suntikan , 28weeks (first cucuk) & 32 weeks ( lepasni) , tu yg nurse cakap

Ada yang ckp kalau baby dah gerak nurse akan suntik. Saya haritu masa 25weeks & 30weeks

Biasa nye 28weeks..klau da 28weeks above still x cucuk remind nurse kdg dieorg terlupe

Sy cucuk kancing gg aritu mse 20 week..jumaat ni cucuk dos yg kedua pd 24 week pulak..

Sy last week minggu ke 18 dah inject yg pertama. Katanya next check up inject yg kedua pulak.

5y trước

Oh btw sy hari tu dia tak bagitahu awal2 pun. Dah kat sana baru dia cakap harini kita inject kancing gigi ye.

Sy bru je kena cucuk 2 hari lepas..25w..next appointment kena cucuk lg skali..huhu

26w. .kena msa check up kt kd. .nurse tny dh rsa baby gerak. .klu dah jap gi kita ccuk

5y trước

relax ja. sy sblm kna ccuk bca pengalaman org naik seram. tp bila dh settle dua2 dose. xsakit pon

Bru je lps injection..mggu ke 15..klau ank pertma kena ambil injection 2 kali..

saya hari selsa ritu bru kena cucuk , 25week , next dose kedua next month kot