injection kancing gigi

Biasanya minggu ke berapa inject untuk kancing gigi. Dah 24 week Dr. takde bagi appointment pun. Ke memang takde appointment?

71 Các câu trả lời

Macam saya masa 30weeks bru injct yg pertama.. 😅Nurse kt kk tu kat dctr dgn nurse lupa lah tu pasal awak.. N dia mintak lepas ni sy ingtkn nurse untk injct yg kedua nnt.. Awak boleh tanya nurse jgn pendm je.. Nnt depa bg tahu.. 😊

Tak silap bila baby dah gerak yang pertama kali tu, ni nak masuk 20 weeks nurse asyik tnya ada rasa gerak ke tak, sebab nak cucuk kancing gigi tu la.. takpe sis, benda boleh tnya, nnti tnya la time check up 😊

Hari tu sya cucuk masa 26 weeks.. Nurse cakap kalau baby dah start gerak boleh cucuk dah. Nanti awak boleh tanya nurse atau doktor masa appointment seterusnya.. 😉 Mungkin diorang terlupa.

Masa saya, nurse tak inform pun. Datang checkup mcm biasa, terus cakap harini kene inject kancing gigi. Kita tadah tangan jelaa. Nasib kebas dia sekejap

Baru je kena cucuk hari ni utk kancing gigi tu... Dia kata 23w dah boleh cucuk.. Nurse tnya jugak baby ada gerak x... Kalo dah ada rasa gerak dia cucuk

Saya terkejut dpt injection kancing gigi masa check up kat kk. Sbb private xde bagi pon. Once baby dah gerak, blh inject. Lepas sebulan dpt second dose

Sy kena inject masa 22w dan 26w. Masa previous appointment (sblm 22w) mmg dia tak kabo awl2 nak inject , tp utk 2nd injection baru nurse maklumkan.

Cuba bt2 tanya nurse..sbb aritu sya yg peringat nurse..kdg depa lupa,sy pn 24week baru2 ni cucuk dos yg pertama dos yg kedua 28week plk..

Saya artu misi bgtau kene cucuk.. first 24 weeks.. semalam dah kene cucuk kali ke 2 28weeks..✌️💪.. try la tanya misi awak..

sy first inject masa 28w..tu pon sbb sy tnya nurse..dia ckp dia lupa.hehe so awk kna tnya nurse..sbb nurse je yg inject kancing gigi ni..

5y trước

Ramainya cakap nurse lupa. Rupanya kita kena ingat kan sendiri ye. Kalau kita buat2 lupa jugak boleh ke😂😂