Gerakkan baby

Biasa minggu ke berapa ya boleh rasa gerakkan baby? Tak sabar nak rasa 🤭 #firstbaby #18w

29 Các câu trả lời

depends dgn setiap badan mommy. paling awal dapat rasa gerak baby pun lepas 16 weeks. saya 22 weeks baru dapat rasa.

sy anak 1st 16week Bru rsa...ni anak ke 2 13week dh rsa 😊 dia cuit2 halus jee atas 20week Bru rsa kuat tendang

2y trước

comel la fasa ni... nnt msuk 3rd trimester tgh mlm msa mak dia Duk tdo laa dia bgun berjoget nk mrah mcm comel, dh la elok Bru je nk tdo kena bgun pi kncing lagi...anak Lak duk joget adoii 🤣🤣🤣

Sy 18w jugak, xrasa apa Lg 😂 entah laa.. Campur lemak banyak kot, kene tunggu 20w 😁

2y trước

Hahah itu lahh tu 😂

saya 18w dah rasa gerakan halus 😍 skrg 35w perut mcm ajak gaduh bila dia gerak🤣

sy 15w dh rasa gelombang2 kecik dia bergerak..anak sulung 17,18w CM tu bru terasa

terpulg pd individu. mcm sy, seawal 3bln stengah da dpt rasa.

i dah 20weeks dh rasa mcm cuit2 comel gituu🤭 first baby lambat skit

2y trước

Alahh comell nya. Tak sabar nak rasaa 😍

saya 11 weeks dah boleh rasa. bergantung atas orang juga

first baby lmbt rasa ... second baby 15week dh dpt rasa

Sy 17w dah rasa. Skrg 19w lg rasa kuat gerak tu ☺️