BACAAN HAMIL

Biasa kita kira last period kan (25hb8) ? Kalau ikut app Asianparent ni da 4week + tp saya try Guna UPt CLEAR BLUE DIGITAL ni menunjukkan 3week+ ? Ade mommy yg pernah cuba tak? #uptclearblue #preggy

BACAAN HAMIL
2 Các câu trả lời

Try tgk balik manual clear blue. Max mmg dia akan buat 3+ tak tak silap. Takde 4+,5+. If im not mistaken lah. Tp if refer klinik, EDD dia akan refer last period.

Tu dh lebih 5 ke 6 mggu tu sis.. Tggu 2 mggu lgi bru pergi kk ye.. Moga d mudhkn urusan sis..