1st saya luar rahim gugur opret... ank. .no 2 dn no 3 pon opret jgk sbab menyonsang..

Biasa branak opret dh berapa kali blh ke beranak nomel...sbab biasa org ckp klu dh brpe kali opret just kene opret jgk seterusnya..

2 Các câu trả lời

Sllunya owg ckp klu bsalin opret stkt 3 bby je pas 2 doc akn ikt rahim kte..tp hya dgr owg ckp, ap2 baik sis tya doc je.. Lbih pkar

5y trước

Yke. Insyllah xde ap mslh.. Doa y baik2 je

Boleh innShaAllah. Kawan sy 1st czer. Second normal.

5y trước

Yeke. Doa2 sis2 dipermudahkan.kwn sy pun risau juga. Alhamdulillah normal. Even kena vakum 😅. Sbb baby sihat 3.5kg