nak tanya

Biasa beli barang2 baby bila yer. .saya bru 12weeks tp rasa dah gian nak beli brg bby. .tp husb ckp nti dlu. .siyes geram bila jalan2 dlm mall nmpak bju bby??

1 Trả lời

Biasa bli bila kandungan dh 6 bulan keatas... 😉✌Org tua2 kata xelok bli awl sgt... Better bli ms dh 6bln ke ats.. tkut nti jd pape dkt kita... Mebi sbb tu dorg suh bli pd usia kandungan dh hmpir msuk 3rd trimester.

5y trước

Hehe...xpe...kejap je ms berlalu nti...memula peknen ni je rs cm..lmnye nk tggu..nti dh msuk bulan ke 2 ..ke 3.. rs mcm cpt je ms berlalu.....aja2 fightimm✊✊🔥🔥🔥